Home
Terug naar het overzicht

Start jouw Carriere bij Neptunus B.V. in Kessel


“Neptunus is wereldwijd de specialist in demontabel bouwen. Met ruim 80 jaar ervaring levert Neptunus tenten en accommodaties voor topevenementen, maar daarnaast ook demontabele gebouwen voor uiteenlopende semi-permanente toepassingen. Eigenlijk overal waar ruimte nodig is.”

Een stukje geschiedenis …
Anton Eilers was een liefhebber van lange strandwandelingen. In 1937 vond hij een aangespoelde kist op het strand. Thuisgekomen maakte hij de kist open en bleek er een tent in te zitten. Eenmaal opgebouwd hield de buurt er een feest in. Een doorslaand succes, waarop Anton Eilers besloot er voortaan huur voor te vragen. Hij vernoemde het bedrijf naar de drietand die op het deksel van de kist stond: Neptunus.

De Neptunus-familie
Het familiebedrijf werd in 1937 opgericht en heeft naast de hoofdvestiging in Kessel ook vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. Neptunus heeft ruim 280 medewerkers in dienst. Al ruim 80 jaar wordt er voor tenten en demontabele accommodaties een beroep gedaan op de Neptunus familie. Tegenwoordig staat de 3e generatie Familie Eilers aan het roer van het familiebedrijf, en is de 4e generatie in aantocht.

R&D
Neptunus was de eerste ter wereld die een tent met twee en zelfs drie verdiepingen ontwikkelde en bouwde. Ook haar demontabele gebouwen, de ‘Evolution’ en ‘Flexolution’, behoren tot de meest innovatieve constructies in de huidige markt. Met deze producten heeft Neptunus een nieuwe markt geopend en demontabel bouwen als flexibel en duurzaam alternatief op vastgoed geïntroduceerd. Roerendgoed: dé nieuwe manier van bouwen.

De kracht van Neptunus
Gewoon blijven, hard werken, familie, innovatie, service, kwaliteit en professionaliteit. Deze elementen gecombineerd zijn het geheim én de kracht van Neptunus.
Met onze kwaliteitstenten en demontabele gebouwen, onze expertise, maar vooral onze ervaren en toegewijde medewerkers, werkt Neptunus ieder dag aan de perfecte oplossing voor uw ruimtebehoefte.

Vanwege internationale groei breidt Neptunus Group uit. Wij zoeken diverse nieuwe medewerkers.

 

 

Neptunus als werkgever

Neptunus is een echt familiebedrijf. Geleid door de derde generatie van de familie Eilers streeft Neptunus elke dag weer naar het beste resultaat.  De hoogwaardige producten en een uitstekende service, hebben ervoor gezorgd dat Neptunus zich heeft ontwikkeld als dé specialist in tijdelijke accommodaties. Dit succes is onder andere te danken aan haar medewerkers. De medewerkers van Neptunus kenmerken zich door het bezitten van een flinke dosis ambitie, werklust, no nonsens mentaliteit, servicegerichtheid en professionaliteit. We streven ernaar om een gezond werkklimaat te creëren waarin motivatie, professionaliteit, klantvriendelijkheid en innovatie voorop staan. Dit alles in een informele sfeer, gekenmerkt door korte lijnen en snel schakelen. Neptunus biedt een uitdagende werkomgeving en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Neptunus
Werken bij Neptunus betekent besmet raken met het Neptunus virus. Overal waar je kijkt zie je in één keer de structuren van Neptunus opduiken. Of het nu de tenten bij een sportevenement betreft of een demontabele sporthal of supermarkt. De grootsheid van Neptunus gaat pas echt leven als je er werkzaam bent. Als dit je aanspreekt en je wilt deel uit maken van het Neptunus-team met zo’n 250 collega’s, kijk dan snel bij de openstaande vacatures.

Sollicitatie
Wij komen altijd graag in contact met gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Ben (of ken) jij deze geschikte kandidaat? Download dan hier het sollicitatieformulier en stuur deze ingevuld met je reactie, of motivatie & cv naar: hr@neptunus.eu of bel: +31 77 462 24 44

 


 Laatste tweet: