Wat doen wij?

Bereik potentiële kandidaten in de regio. 

Carrière in Limburg is onderdeel van Carrière in Nederland. Een landelijk vacatureplatform met verschillende innovatieve & regionale vacaturewebsites.

Met behulp van de nieuwste technieken, persoonlijk contact en een duidelijk terugkomend arbeidsmarktadvies, zorgen wij ervoor dat de werkgevers in Limburg hun vacatures ook daadwerkelijk kunnen invullen met geschikte kandidaten.

Uw vacature wordt gratis doorgeplaatst naar andere vacaturewebsites. 

Bespaar kostbare tijd en moeite: Wij plaatsen standaard alle vacatures die op ons platform geplaatst worden door naar 15* vacaturewebsites zoals Indeed, Trovit, Vacatures.nl & Jobrapido.

Waarom Carriere in Limburg?

Persoonlijke communicatie

Bij ons heeft u regelmatig contact met één van onze arbeidsmarkt specialisten. Met een duidelijk advies helpen wij u met het invullen van úw vacatures. 

Gemakkelijk solliciteren

Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest. Onze website is opgebouwd om het sollicitatieproces zo eenvoudig mogelijk te maken. 

Regionale arbeidsmarkt

Onze regionale websites op provincie niveau trekken precies de juiste mensen: Werkzoekenden in úw regio.

Uw vacatures automatisch op onze websites

Onze website bevat vele functionaliteiten die het mogelijk maken om vacatures op een eenvoudige manier te plaatsen op onze website. Zo kunnen vacatures via het werkgeversdashboard (handmatig) geplaatst worden.

Werkgevers die minder tijd kwijt willen zijn met het plaatsen van vacatures kunnen overwegen om het plaatsen van vacatures volledig te automatiseren. Het is mogelijk om vanuit uw ATS of werken-bij-website een koppeling te maken met onze website. Dit kan middels een XML-feed, API koppeling of via een Multiposter (zoals InGoedeBanen of Mimir).

"Solliciteren is net als adverteren op marktplaats: Als het te mooi is om waar te zijn, is het meestal ook te mooi om waar te zijn.”

#

Nico Hoenen
Carrière in Nederland

Prijzen en tarieven

Carrière in Limburg werkt met een creditsysteem. U koopt credits in uw dashboard waarmee u zelf gemakkelijk en snel vacatures kunt plaatsen. Bij ons kost één vacature 2 credits. De credits zijn tevens te gebruiken voor diverse extra functionaliteiten waarmee u de prestaties van uw vacature kunt verbeteren. Credits zijn bij ons onbeperkt geldig. 

Tarieven overzicht

Plaatsen van een standaard vacature
(60 dagen online)
2 credits
Jaarslot
(mogelijkheid om vacature onbeperkt te wisselen)
20 credits

 

Vacature Topjob maken
(100.000 views op de homepage)
1 credit
Vacature Starjob maken
(100.000 views bij zoekresultaten)
1 credit

Prijsoverzicht credits

2 credits € 279,00
10 credits € 899,00

 

20 credits € 1699,00
50 credits € 3899,00

Vacatures plaatsen of CV's zoeken?

Meld u aan als werkgever om vacatures te kunnen plaatsen
of CV's te zoeken

Top